Te-am iubit cu toată inima, tu nici cu jumătate

08/12/2022
Niciodată nu aș fi crezut că o iubire ca a mea se poate stinge, dar datorită ție, acum am înțeles asta. Te-am iubit atât de aprins, încât fluturii din stomac rămâneau fără putere și zburau haotic. Dar pentru tine n-a contat. Ai închis ochii și chiar dacă i-ai deschis, ai făcut-o când era prea târziu. Mult prea târziu!
Ai renunțat la o iubire cum nu vei mai întâlni vreodată. Și nu ți-o spun cu răutate, ci cu sinceritate! Poate un alt suflet îți va fi refugiu, dar sufletul meu ți-a fost acasă. Acum, ușa e închisă. Îmi port singură de grijă, la fel ca înainte. Nu ai fost suficient de bărbat, încât să mă iubești cu toată inima. Poate nici cu jumătate. Sau poate nici n-a fost iubire și-am fost o oarecare. O simplă oprire din viața ta. Îmi e greu să înțeleg...
Nu aș fi schimbat nimic la tine, dar ai făcut-o singur. Te-ai schimbat în cel care promiteai că n-o să fii vreodată. Ai devenit străin în propria viață, dar și în a mea. Și nu m-aș fi așteptat la asta. Sau poate așa ai fost dintotdeauna și m-am înșelat crezând că te cunosc. Totuși, îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat adevărata ta față. Decât singură în doi, mai bine doar singură, dar cu un zâmbet pe chip!

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.