Te poţi lăsa copleşită de gânduri sau poţi fi cu un pas în faţa lor

03/12/2022
Draga mea, vei descoperi şi vei strânge... întreaga ta viaţă! În ce măsură o vei face, depinde numai şi numai de tine. Opţiuni sunt şi sunt chiar foarte multe pentru o viaţă atât de scurtă, cum este cea a omului. Poţi alege să plângi sub soare sau poţi fi fericită sub nori.
Poţi fi rănită de raze sau poţi fi mângâiată de ploi. Te poţi lăsa copleşită de gânduri sau poţi fi cu un pas în faţa lor... Cheile vor fi întodeauna la tine! Trebuie doar să ştii cum sau când să le foloseşti. La prima vedere, totul pare simplu, dar, în simplitate se ascund cele mai complexe labirinturi. Din acest motiv, în cele mai multe dintre cazuri, răbdarea şi voinţa sunt cele mai importante chei.

Răbdarea este cea care îţi păstrează mintea limpede atunci când voinţa te împinge de la spate pentru a-ţi atinge scopul. Învăţând să fii mai răbdătoare, te protejezi pe tine. Este un mod de a te apăra de şi de a te ţine departe de dezamăgire sau furie. Încearcă să nu fii o ancoră pentru trecutul tău. Încearcă să rupi lanţul ancorei şi să iei cu tine doar acele zale care nu sunt ruginite.

Vâsleşte spre destinaţii care au fost ziduri în calea multor reuşite şi strânge în desaga ta toate roadele eforturilor tale. Lasă liniştea să îţi inunde sufletul, făcând din viaţa ta o poezie a cărei sfârşit se află la ani-lumină. Uneori trebuie să creşti, pentru a înţelege care este valoarea unor lucruri, a unor gesturi sau a unor oameni. Din fericire, pentru mine, am făcut parte din categoria în care timpul a fost un mentor bun şi m-a îndrumat pre sentimente pe care mi-aş fi dorit să le trăiesc. Sunt genul de clipe care nu dispar atunci când se stinge lumina zilei, ci doar în momentul în care ţi se stinge sufletul, pentru ultima dată.

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.