Un bărbat adevărat nu aleargă după alte femei, ci merge la pas cu femeia de lângă el

17/12/2022
Un bărbat adevărat nu aleargă după alte femei, ci merge la pas cu femeia pe care o are lângă el. O face să se simtă unică, importantă, iubită - astfel de gesturi sunt demne de un bărbat. Fericirea ei este principalul lui scop, motiv pentru care va face în așa fel încât ea să se simtă în siguranță, să simtă că pot construi împreună - o familie, o casă, un viitor.
Un bărbat adevărat își întâmpină partenera cu zâmbetul pe buze și cu fericire în privire și suflet, pentru că ea este întregul lui univers. Bărbat e acela care consideră că timpul petrecut împreună cu partenera sa este motiv de bucurie, nicidecum timp irosit. Bărbatul adevărat luptă pentru o familie, nu pentru plăceri de moment. Luptă pentru a se vedea tată și soț, nicidecum un simplu pasager.
Își va petrece timpul cu familia, căci aceasta va fi cea mai de preț bucurie. Va căuta să aducă fericire pe chipurile lor. Având un astfel de bărbat, femeia se va simți cu adevărat femeie! Și știu că pot părea rari, dar astfel de bărbați chiar există... însă prea puține femei pot confirma asta. 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.