Unele lucruri nu ies așa cum ne dorim, fiindcă Dumnezeu ne pregătește ceva mai bun

06/01/2023
Lucrurile bune nu vin atunci când ne dorim, dar întotdeauna vin la timp. Și Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul! În viață, nu poți grăbi timpul. Și nici nu îi poți forța mâna lui Dumnezeu, căci s-ar putea să te trezești cu lucruri pe care nu ești pregătit să le cari. Cel puțin, nu acum!
Când știi să aștepți, celelalte lucruri nu stau pe loc. Ele pășesc după cum le îndeamnă Dumnezeu, dar de fiecare dată la timp. Și când îți dorești ceva, niciodată să nu ai așteptări de la oameni. Ai fi surprins dacă ai afla de ce sunt în stare unii dintre ei. Caută să te mulțumești pe tine. Caută să îl mulțumești pe Dumnezeu. Pune-ți viața în palmele Lui și vei vedea că vei merge mai împăcat la culcare.
Te vei trezi mai liniștit și te vei bucura mai mult de ceea ce viața ți-a oferit până acum. Trebuie doar să îți deschizi sufletul și să te lași mângâiat... Ceea ce nu ai primit azi, îți poate fi dăruit mâine, când nici măcar nu te aștepți. Nu trebuie să alergi după lucruri, ci doar să ai răbdare și să înveți să le primești, căci fiecare lucru înseamnă mai mult decât crezi. 

Fericirea nu e doar despre a avea ceea ce îți dorești. Cu toate că nu este nimic greșit în a-ți dori mai mult de la tine și de la viață, adevărata fericire nu se rezumă doar la asta. Fericirea se află mereu în jurul nostru și, de cele mai multe ori, ne bate la ușă, doar că noi suntem cei care nu apăsăm pe clanță pentru a-i deschide......

"Umanitatea a dispărut demult. A părăsit oamenii lăsând în locul ei răutatea. Fără umanitate și spiritualitate, oamenii l-au uitat pe Dumnezeu, l-au abandonat. Nu mai era nevoie de EL. Ești produsul gândirii tale, ești ceea ce dai voie să fii.